• Compresoare pentru instalatii de aer conditionat 
  • Motoare electrice pentru unitati exterioare si interioare
  • Filtre de aer
  • Elici si turbine pentru ventilatoarul unitatilor exterioare si interioare
  • Componente electronice pentru instalatii de aer conditionat
  • Valve cu 3 cai, capilare
  • Schimbatoare de caldura (baterii)
  • Senzori de temperatura

Apelati 021.9678 - Climalux pentru piese de schimb si materiale consumabile necesare functionarii diferitelor marci de instalatii de climatizare si ventilatie. Specialistii Departamentului Service va pot oferi produsele necesare reparatiei sau asigurarii bunei functionari a instalatiilor dumneavoastra.

Oferta Speciala! Piese de schimb pentru instalatii de aer conditionat Tadiran.

 
Detineti sau aveti in mentenanta instalatii de aer conditionat Tadiran? Fiabilitatea dovedita in timp a acestui brand reprezentat in Romania de Climalux ii face pe utilizatori sa prefere aceste echipamente proiectate special pentru functionarea in medii cu temperatura exterioara extrema atunci cand scopul este asigurarea confortului termic in incinta.

Totusi, sunt situatii in care instalatii Tadiran cu vechime mai mare de cinci ani, posibil si datorita lipsei unei mentenante preventive element important bunei functionari, prezinta defecte ce pot fi remediate la costuri mult sub efortul de achizitie a unei instalatii noi.

Solutia...achizitionarea pieselor de schimb originale Tadiran de la Climalux.
Instalatorii specializati in climatizare pot propune aceste solutii clientilor iar proprietarii unor astfel de instalatii pot apela la serviciile calificate de service Climalux.

Piese de schimb Stulz si Tecnair pentru instalatii de aer conditionat
tip close-control si Telecom

 
In climatizarea tehnica mentenanta preventiva specializata si asigurarea prompta a reparatiilor instalatiilor de aer conditionat reprezinta o componenta foarte importanta in functionarea sistemului deservit.

Sunteti instalator experimentat si aveti in intretinere aparate de climatizare profesionala Stulz, Cosmotec si Tecnair? Apelati la Climalux pentru a obtine piesele de schimb necesare si consultanta tehnica specializata!


Va invitam sa ne contactati la telefon 0219678 pentru a va oferi cea mai buna solutie.

Consultati oferta speciala CLIMALUX.